Вживання їжі

Всім привіт!

Мої поради відносно прийняття та вживання їжі:

1. Вживання їжі має носити роздільний характер. Не мучте свій шлунок!  Для переробки тої чи іншої їжі, він виділяє той чи інший сік. А якщо його набити різною по змісту та характеру їжою, то він погано працює та швидко приходить до хвороби, що впливає на строк та якість нашого життя.

2. Намагайтеся кожного тижня один день голодувати – пити тільки чисту воду.

3. Намагайтеся кожного дня пити дві літри чистої води, окрім чаю, соків чи молока тощо.

4. Намагайтеся на скільки це можливо скоротити вживання їжі тваринного походження. Вона сприяє агресії, зашлаковуванності організму, передчасна старість, також вона забирає багато енергії на її травлення, як наслідок ми хочемо спати.

5. Перед тим, як будете вживати свіжу моркву необхідно змазати стінки шлунку чимось жирним – сметана, масло чи олія. Тільки так корисні речовини моркви в нас будуть засвоєнні.

6. Не пийте жирного та свіжого молока. Оскільки, його жир не засвоюється організмом та є так би мовити інородним тілом в процесі травлення та усвоєння їжі. Можна приймати молочні продукти які пройшли відповідну бактеріями обробку: сир, сметана, кефір, ряжанка, молочна сировотка, масло, а також знежирене свіже молоко, тощо.

7. Час від часу намагайтеся приймати кефір, йогурт або ряжанку та тому подібне. Так як, кисломолочні бактерії корисні для шлунку та самого процесу травлення.